Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
favorit i reprise om det kan glädja någon?


Mamma Mia vilken film

 

 


Mamma mia åå jag tror jag blir kär igen
Den vackra underbara musik
åå mamma

Det gnistra och det tindrade
av glädje och komik
Mamma mia du gjorde
min dag hel

Jag pratar om filmen jag såg ikväll
som jag måste bara berätta till er

Abba är här igen
och väcker gamla minnen
till liv igen
låten som mest spelades
Var mamma mia

På en ö utspelades denna underbara
film med sånger av Abba
som ingen
annan kan göra
så bra som dom

Benen vill dansa
Rösten den vill sjunga
Mamma mia here
I go again o mamma

Skratt blir nästan till tårar av glädje
När musiken berusa mina sinnen
Och filmens aktörer spela sina allra
bästa roller

Wow here I go again
To Mamma mia
Vilken upplevelse
Må jag säga

Denna film
Får högsta pris
Av alla
Oskarsnomineringar
Mamma mia
Vilken underbar
Film




Fri vers av Fånga dagen
Läst 353 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-18 12:23



Bookmark and Share


  Maria T
Skulle vilja se den
2008-08-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag har också sett
den, ABBA:s musik
håller än, jag skulle
gärna sett den, om
och om igen...
2008-08-19

  Jan Linderoth
Jag är nog tyvärr mer imponerad av din dikt än av filmen.
Men erkänner att jag
till min häpnad njöt av ABBAlåtarna.
Min gamla proggsjäl ryser.
2008-08-19

    Jojjan
Den filmen är verkligen bra! Fick tårar i ögonen när Meryl Streep sjöng The winner takes it all.....
2008-08-19

  thyra
Mycket glädje i dina ord som verkligen speglar filmens varma och glada input. Härlig film tyckte jag också :)
2008-08-19

    Cajsa
Mycket bra film, ska snart se den för andra gången
2008-08-18

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ska se den snart
2008-08-18

  Carola Zettergren
Filmtipset menar jag...:)
2008-08-18

  Carola Zettergren
Tack för tipset!!!!!:):)
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen