Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för att du är du




Sann vänskap

En sann vän jag har

vårdar, ömmar allas väl

vänlig och underbar

 

Finns där för mig

motgångar och framgångar

jag behöver dig

 

Tröstar och stöttar

öppnar din famn

aldrig du tröttnar

 

Du ler mot mig

känns i hjärtat

känner värmen av dig

 

Tack för att du min vän vill vara

då oroliga dagar till mig fara




Fri vers av Cajsa
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-18 15:28



Bookmark and Share


  Annmargreta
Härligt att din vän få vara!
2008-08-18

  devilsangel
Fint beskriver du sann vänskap...en vänskap som håller för allt, underbart..
2008-08-18

  ia VIP
så underbar!!!
sen att du har fått in rim, det gör att det flyter påfantastiskt, som en flod fylld med styrka.
kanon bra!
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg