Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omslutande mörker

Mörkret sänker sig över staden

stjärnor på natthimlens fäste

 

Hör regndroppar slå mot rutan

 

Rädslan omfamnar innersta själen

tårar på kinder rinner

 

Känner hjärtat slå av oro

 

Kryper stilla ihop

mörkret omsluter

 

Ingen ljusning ses




Fri vers av Cajsa
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-18 23:08



Bookmark and Share


  Fånga dagen
starka känslor
blir berörd
kram ak
2008-08-18

    Lindizz
starkt och berörande, kram
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg