Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna del kallas Separationen 2006-2007


Hösten

 

 

Hösten

Så kom höstmörkret igen

Hösten målar min själ grå igen

Jag vill inte men tittar ut på himlen och dras med i dom grå tunga molnen

Själen vill lägga sig I ide

Ta en paus från livet

Måla då det vackra livet

Känn skrattet bubblande i magen

Slå hål på alla lessenkänslor

Va ska hålla mig över ytan den här hösten

När du inte längre finns kvar

Är tom oftast

Men det kommer små glimtar fram

Då då Livet vill leva med mig viskar det i mitt öra

Lyssnar inåt igen

Vad vill jag vad orkar jag

Hur stark är jag

Hur långt kan man kan dra mig

Utan att jag druknar

En önskan har jag Att vakna utan ångest

Med ett leende på läpparna

Trivas med mig själv

Utan att längta bort till nått annat som kunde vara bättre

Så låt solen lysa en höstdag till

2006-09-30Anna-Karin




Fri vers av Fånga dagen
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-18 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen