Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivet under min separation hösten 06


Min Vrede/Min egen Väg

 

 

Du som kom in i mitt liv och du sa "du är kvinnan i mitt liv"

Jag trodde på dig

Vi följdes åt

Åren gick

Jag vart sjuk

Det var en lång resa för mig men du deltog inte

Du ville bara ha lagad mat uppassning och sängvärme

Sen kom det där elaka smygandes

Du var inte den jag trodde

Det var elak människa bakom din mask

Det var en osäker människa

Som var tvungen att trycka ned mig

För att du skulle känna dig bättre

Du tryckte mig så långt ned man kan

Men du krossade inte mig

Jag har rest mig

Idag inser jag att jag inte behöver dig

Men jag känner sån vrede

Mot dig

Du gemene självupptagna man

Du kan fara dit pepparn växer

För du stinker

Din elakhet

Ditt uträknande sätt

Att komma åt allt och villig att gå över lik

För att få som du vill

Nej det är ingen jag vill veta av

Lukten av dig från din hud må vara god men din själ är besudlad elak rakt igenom

Du vill bara förstöra

Empati kan du inte ens stava till

Du är den mest simplaste människa jag nånsin känt

Du har inget det finns inget som jag vill ha av dig

Du har bara lämnat svarta kalla spår efter dig

Du har inte lärt dig så som du vill bli behandlad själv

Så ska du behandla din nästa

Du är djävulen själv iklädd i en förklädnad

Du tror att du är man

Men du har bara visat feghet

Mina ord räcker inte till vad jag känner och tycker om dig

Olust känner jag inför dig

Jag kan inte förstå

Att jag ville vara med dig

Men jag kände att jag inte hade nått val

Varför ödsla tårar tankar på en sån stor idiot och skitstövel som dig

Jag skulle vilja skälla ut dig med alla mina värsta ord jag kan komma på

Kränka dig som du gjorde med mig

Nu ska jag med öppna ögon lyhört sinne välja

Vad jag vill ha i livet

Vilka jag vill träffa

Vad jag vill uppleva

Vad jag vill göra

Jag går själv nu

Jag kan gå

Utan någons hand i min

Jag är herre över mitt liv

Jag ska följa ljuset

Glädjen

Jag går nu vidare

Med bestämda Steg Framåt

Anna-Karin 2006




Fri vers av Fånga dagen
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-18 23:51



Bookmark and Share


  Trädflickan
Så jäkla bra skrivet. Du har din stolthet kvar, du är stark och han, han var inte värd din kärlek.
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen