Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal dikt 1994


ATT ÄLSKAS

 

 

ATT ÄLSKAS

Att älska 

Att bli älskad i alla vrår.

Att älskas

Att älska med vinden i sitt hår

Att älska med flamman

Att älska med glöden

 uti kroppens hemliga vrår

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-19 00:05



Bookmark and Share


  sunflower
Sann Kärlek
2008-08-19

  Mygg
Härlig lek med ett vackert ord!
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen