" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




klovar

 

 

~

löften svider
svikna

 

jag gör det ej
vägrar

 

bundet är bundet

 

kämpar emot

 

kråkans varning
järnjungfrun

drömmar
hemska

 

rätt nyckel
plåtarna stängs

lovar jag står
stilla

 

blöder för dig
renar rädslor

det är
du

 

alltid du

~

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-19 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri