Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Går en ny livsväg till mötes, nya tankar, nya upplevelser


Börjar om på nytt

Tar tiden som kommer farande

omsluter den med glädje

 

Torkar tårarna

klär dem i styrka

 

Fångar leende tillfällen

slänger problemen åt sidan

 

Torkar smärtan

klär dem i helande

 

Bevarar stunder av tröstande

skänker livet hopp

 

Känner värdelösheten försvinna

fångar värdefullhetens vind

 

Bevarar den

låter den inte försvinna

 

Är

älskad, viktig, värdefull

unik, god

 

Alla dagar




Fri vers av Cajsa
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-19 11:26



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
JA !
Underbart hur du segrar över det mörka och ser ljuset. Är på väg själv..
2008-08-20

    Maria Malm
Det är gott.
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg