Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att säga adjö till en hel stad.

jag ser nya vägar
bortom horisonten
och det involverar
inte dig

men alla minnen
håller mig kvar här
minnena från förr
den gamla goda tiden

"...back inte the days"

jag älskar dig
mitt sala
men jag lämnar dig
för en annan

jag måste skapa
min egen framtid
utan dig
min silverstad

men de tjugo år du delat med mig
kommer alltid finnas kvar
kära sala silverstad
du kommer alltid ha en stor plats
i mitt hjärta

nu ska jag ut
och se världen

- och jag vänder aldrig om igen.




Fri vers av Lina Hellstrand
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-19 16:46



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ett uppbrott, ett avsked, början på något nytt..men ändå behålla det gamla i hjärtat.
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand