Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ständigt så nära

Nervösa känslor

tårar på kinden rinner

 

solstrålar dröjer




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-19 22:18



Bookmark and Share


    sajo
Känner igen mig själv. Mulen morgon gör oftast klar dag som min
mor säger och det ligger något i detta....
2008-08-20

  Teresia Ridell
Mycket vackert;i en sorgsen men gryende hoppfull känsla som jag väl känner igen.
2008-08-20

  Annmargreta
Är det så att vädret
påverkar moodet och humöret?

Kram till dig!
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg