Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens verklighet

När man på morgonen ska vakna

öppnar man ögonen en kort stund

sluts ganska fort igen

 

Orden inuti gnager

vill inte gå upp

 

Tårar som rinner

oftare än man är van

 

Situationer då allt blir grått

tär på kraft

 

En orolig känsla

magen och huvudet värker

 

Sömnen på kvällen minskas

tröttheten ständigt finns

 

 

Snart kanske en ljusning ses




Fri vers av Cajsa
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-19 22:38



Bookmark and Share


    Maria Malm
Sorgesam känsla, men ändå en ljusning på slutet.
2008-08-20

    Lindizz
sorgsna rader som berör.
2008-08-20

  Fånga dagen
Vet du att sådär känner jag varje morgon fm det du skriver om
och jag förstår hur det är:(

Sorg och smärta och oro starka ord

Kram Anna-Karin
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg