Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel...

En ängel

sveper ut sina vingar

fångar skör själ

 

Torkar bort tårar

kramar för tröst

 

En ängel...

...är du




Fri vers av Cajsa
Läst 287 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-20 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg