Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje Kväll och Morgon önskar jag

 

 

 

 

Varje kväll när jag fått må lite bättre

Då em och kväll passerat

Då jag tänker mera positivt

Då ångesten lagts sig

Förmiddagsångest morgonångesten

Börjar suddas ut

Då ångest vågorna börja sinna

Nu fortfarande jag är i ångestens vågor

Oron erövrar min kropp och själ fortfarande

Varje morgon då kl ringer då jag inte vill gå upp

Då ångesten och oron rullar runt i min mage

Då tankarna är som mest panikslagna

Men varje kväll tänker jag nu ska jag

Börja en bättre dag nästa morgon

Inte få vakna med samma oroskänsla i magtrakten

Ligger kvar i sängen och vrida sig

och önska att det aldrig fanns någon morgon 

Varje morgon samma sak

Varje kväll samma längtan

Om en bättre Morgondag

Utan ångest och oro 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 557 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-21 14:22



Bookmark and Share


  Trädflickan
Vad tungt det måste vara att känna sådan ångest. Det önskar man ingen
2008-08-21

  Nasrin
Smärtsam, vemodig!
Önskar dig från hjärta att du vaknar en dag
med glädje och hopp!
Du är värd!!!!
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen