Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MUSIKEN TRÖSTAR MIG

 

 

 

Musiken tröstar mig

När jag törstar efter närhet

Musiken ger mig näring

Att orka lite till

Musiken ger mig vackra sinnesförnimmelser

I själen min

Musiken får mig att se vackra ting

Omkring våran värld

Våra verkligheter tycks mera

Värdfulla när musiken tröstar

Våra själars gråt

Om jag kunde

Så skulle jag ge

Ge allt det vackra

Som musiken ger

Till mitt hjärta 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-22 15:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert musiken läker
2008-08-24

  Gunilla VIP
Musiken vibrerar och läker
fröjdar och tjusar
Det finns musik för
alla känslostämningar
att sväva bort i
att tröstas i
att glädjas i
att känna bubblande lycka i
Fin dikt om musikens själ
2008-08-22

    sajo
Oj så vackra ord om musiken. Musiken har en läkande kraft för många. Då jag behöver vila sätter jag på en platta med delfiners ljud.

Musik är terapi. Du får börja sjunga i kör. Applåder för din text.
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen