Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det allra vackraste

 

 

 

 

Det allra vackraste är ditt

Mera än mitt

Den allra vackraste känslan

Når min själs tår

Det allra vackraste

Vill jag ge dig

Det allra vackraste

Vill jag ge mig

Vackraste du vackraste

Av alla själar

Du sjunger i mina tankar

Du sjunger fram

Orden som skall fram

Ljutas in

 Flätas om varandra

För att ge det allra

Vackraste

Budskapet

Ge dig mitt

Vackraste




Fri vers av Fånga dagen
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-22 16:31



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert, texten andas
ljus och glädje
2008-08-24

  Gunilla VIP
Det allra vackraste!
Lyser i dina ögon
Hörs ur din mun
Känns från ditt hjärta
Klingar i dina öron
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen