Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR MÖRKT NU HÅLL MIN HAND

 

 

 

Det är mörkt nu

Snälla räck mig din

Varma mjuka hand

Det är mörkt nu

Ge mig din trygga famn

Det är mörkt nu

Säg att inget kan

Göra mig illa så länge

Jag får vara i din famn

Det är mörkt nu

Ge mig värme

Snälla ge mig kärlek

Det är mörkt nu

Säg att du

Aldrig ska lämna mig

Ensam   




Fri vers av Fånga dagen
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-22 16:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert och känslofyllt
skrivit
2008-08-24

  aol
hela min själ skyddar dig
2008-08-24

  Nasrin
Närhet, ömhet och känslofylld!
vackert skrivet !
2008-08-23

  Gunilla VIP
Det är mörkt nu - men "jag" lyser dig
Det är mörkt nu - men "jag" famnar dig
Det är mörkt nu - men "jag" värmer dig
i mina tankar
i mina känslor
Kram!
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen