Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den raka vägen


Den raka vägen

önskar jag dig

inte alls

då blir din tanke fjärran


Nej - må din väg

kröka sig

i oväntade slingor

så att du lever

här och nu













Fri vers av Michaela Dutius
Läst 476 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-08-25 15:30



Bookmark and Share


  KarinAmanda
Helt underbar Michaela!!!
2008-08-25

    © Birgitta Wäppling VIP
Fint skrivet, med insiktsfullhet och värme.
2008-08-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Just det, livet
skall, som en
kurvig, lurvig
väg, runt en sno
då blir det fart
skall ni tro...
Tänkvärt skrivet!
**************
2008-08-25

  Hannadraken
Den satt där den skulle! Bra!
2008-08-25

  Bibbi VIP
Ja, så vill jag ha det.
Applåd!
2008-08-25

  friheten
Läsvärd, tänkvärd och måste hamna bland dem fem läsvärda!!!!!!!
2008-08-25

    eva m h
Nej då får man ju aldrig se vad som finns bakom kröken ju! :-)
2008-08-25

  korpfjäder
Den vägen är nog bra mycket roligare att vandra, än den som aldrig viker av...
2008-08-25

  Kristina Wallbing
Mycket finurligt uppbyggd text! Och så sant! På raka vägar ser för långt bort och missar det som ligger nära. Applåder!!
2008-08-25

  anits VIP
Vacker och tänkvärd
läsning
2008-08-25

  devilsangel
precis så, vad vore det för liv om det bara gick rakt alltid...lite äventyr åt höger, lite åt vänster..och några berg och dalbanor då och då ;)
2008-08-25

    Maria Malm
Bara raksträckor blir tråkigt, uppfriskande med lite svängar..
2008-08-25

  Night Soul Woman
Aaaah . . . tänkvärda ord!!!
*applåd* Tack för läsningen:)
2008-08-25

    Ken Cassel
Själv så bor jag i en labyrint
Kan du hjälpa mig ut?!
Vart är jag någonstans
Vart har jag hamnat
Snälla Michaela
Hjälp mig!!!!

*Ler sött*
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius