Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart tindrar stjärnor

Solens gyllene strålar

lys upp dagen

 skänk hoppet kraft

 

Finns nära

ge aldrig upp

 

Snart tindrar stjärnor

åter över nattens mörka land

 

Lyser upp

den mörkaste själ




Fri vers av Cajsa
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-25 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg