Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se upp för Idioterna



se upp för puckona,
se upp för rasisterna,
se upp för de falska,
se upp för våldtäcksmännen


akta dig för killar med dålig smak,
akta dig för elaka & våldsamma killar,
akta dig för tjejer som pratar skit,
akta dig för tjejer med jättebra smak & extra stort smile

svek, avundsjuka, ensamhet, sår i själen, sorg
en oändlig jävla sorg


skit i "vänner" som gör dig illa

skit i "snacket",
skit i "strömmen",
skit i popularitet


Var försiktig så du inte stöter på dåliga människor
var EXTRA försiktig så du inte förlorar bra människor

Se upp för elaka vänner

Släpp aldrig taget om en äkta vän
en vän som vill dig väl
som skrattar med dig,
som gråter med dig,
som finns med dig för alltid
Man hittar inte en sån person varsomhelst
det är ett mirakel att ha en sån vän och bör firas varje dag!
det är värt att leta efter!
Se upp så du inte missar det

Se upp för att välja fel,
att göra ditt största misstag



se upp för trottoarkanten,
se upp för orättvisa,
se upp för mördare,
se upp för dig själv...




men framförallt

Se upp för dörrarna!




Fri vers av takethemoon
Läst 531 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-28 14:17



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
mitt i prick!
2011-01-09

    ej medlem längre
Se upp för livet..men sluta inte skriva
2010-11-09

    Nicklas VIP
Samhället är fullt utav idioter, så sant så sant..
Många och bra varningar här också! Håller nog med om i princip allt!
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

takethemoon
takethemoon