Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPRÄNGER MIG

 

 

 

Åter förgör

Förstör

Du ångest

Du är på besök

Idag du trycker på

Mitt bröst

Du vill ut

 Som ett ofött barn

Ut igenom strupen

Ut igenom bröstet

Spränga sönder mig

Gråta sönder mig

Misstag misslyckanden

En förlorad

En som inte kan

Stå på egna ben

Rädsla i magen

Trötthet i hjärnan

Vill lägga mig

Vill sprängas av gråt

Vill åt min sorg

Vill fly

Från verkligheten

Orka inte känslan

Känslan tar vid

Oraklet härskar

Härskaren

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 267 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-26 13:41



Bookmark and Share


  Mygg
Väldigt stark beskrivning av ett så smärtfyllt tillstånd! Ångest som slår till utan förskoning. Berör!
2008-08-26

  anits VIP
En bra beskrivning hur
ångest drabbar
2008-08-26

    Bodil Sandberg
Ångest är något fruktansvärt och här har du onekligen fångat känslan
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen