Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat behöver dig

Änglaljusets härskarinna

vänligt omfamn

mjuk och underbar

 

För in ljuset

glädjens vackra sekunder

 

Torkar var tår

formar leende läppar

 

Änglaljusets härskarinna

stanna i själen

 

finns där

 

Hjärtat behöver dig

 

Forma dagarna

 

ge livet kraft

att läka




Fri vers av Cajsa
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-26 13:53



Bookmark and Share


    Lindizz
mjukt och vackert skrivet. Applåder*
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg