Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag går igenom väggar och upplevda psykosdimmor har format den jag en gång var


Jag är som flykt

Jag är som flykt
ett oväsen utan tystnad

Jag gömmer min syn
i det osynliga

Jag glömmer mitt liv
i det påtagliga

Jag smälter ihop med
omgivningen

Jag irrar i undergångar

Jag styckar mitt kött
till rinnande delar

Jag nynnar
skräckfyllda sånger

Jag är som flykt
ett oväsen utan beständighet

Som en spillra
av kantstött DNA
av lösryckta trådar

Jag är en endaste vilsen väg
i det för alltid bortsprugna




Fri vers av GaiaKaja
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-27 05:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja