Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT VARA EN BESÖKARE I SIN EGEN KROPP

 

 

Idag igår

Ville jag

Kliva ur min kropp

Dra av mig den där

Tunga dräkten jag burit sålänge

Lager på lager släppa dem till marken

Låta bördorna bli till fjädrar som flyger i luften

Du kränger du bränner mig

Du gör ont du tar skada

Låt skyddet ramla av

Låt det som är du kliva fram

Låt du lysa

Låt du skina

Låt ingen få ta det vackra

Ifrån dig

Det som är

Du




Fri vers av Fånga dagen
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-28 22:47



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Glödande passion pulserar in sitt budskap i mig som läsare att det är mycket LIV som den käreste har i sin kärlek
2008-08-29

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!!!
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen