Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR KROPPEN SKRIKER MED SJÄLEN

 

 

 

När det värker som allra mest

Då mina axlar känns blytunga

Då nacken känns som ett skruvstäd

Då lever smärtan rakt igenom mig

Den vill påminna mig om min skörhet

Om alla anspänningar jag bär på

Om all oro som maler runt mig

Muskler ömma muskler hårda

Känslor som sätter sig i kroppen

Reumatismen som gör sig påmind

Fukten i luften gör intrång

Intrång på min kropps leder

Smärta har jag fått lära mig att leva med

Men ibland vill jag bara lämna in

Slippa ledsmärtan

Slippa min själs smärta

Ge mig en

Ny dag

Imorgon en dag

Fylld av

Glädje och

Förväntan

Låt allt bli

En tvärtom dag

En bra dag

   




Fri vers av Fånga dagen
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-29 00:36



Bookmark and Share


  ¤Anne¤
fint och tänkvärt!
2008-08-29

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet, min vän.
K R A M
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen