Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


Vad har jag gjort?

Jag flåsar fram, jag är på flykt
Människor vänder sig om och tittar skyggt
Jag stapplar fram med tunga steg
Flaxar vilt med armarna för att bana väg
Vad har jag gjort? Vad har jag gjort?
Jag fattar ingenting, ingenting alls
Jag minns en hals. Jag minns en hals
Mina händer runt en kvinnohals

Jag smyger fram, tyst på tå
Måste snabbt finna mej en skyddande vrå
Men kvistar knäcks och jag förskräcks
Jag hör hundars skall och hoppet släcks
Vad har jag gjort? Vad har jag gjort?
Jag fattar ingenting, ingenting alls
Jag minns en hals. Jag minns en hals
Mina händer runt en kvinnohals

Käftar hugger
I armar och ben
Jag tappar balansen
Och störtar rätt mot en sten

Domarn tronar bakom sitt skrank
Hans ögon blixtrar och skjuter mej i sank
Juryn hånler och vässar knivar i sitt bås
Huden knottrar sig för det är jag som ska flås
Vad har jag gjort? Vad har jag gjort?
Jag fattar ingenting, ingenting alls
Jag minns en hals. Jag minns en hals
Mina händer runt en kvinnohals




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-29 12:47



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Skulle vilja ha en fortsättning på denna..
vad helt spännande det blev och vilken puls!
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP