Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa inre konflikter..


har inget med varann att göra

 

~

 

Kärlekens egen kraft

 

och

 

Nattsvarta övertygelser

 

 

Bugar för visheten dold

bakom slöjor 

 

Allt ska man inte veta

direkt 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-30 03:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri