Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. ahhhh nu har jag det!!! - återupprepningar är fina grejer... :) allt kommer i 3!


konflikter och symboler

 

~

 

Det är dessa som orsakar febern

 

 

Dags

att ta

 

 

Beslut 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 159 gånger
Publicerad 2008-08-30 04:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri