Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. i tider av poesins vansklighet som nyhetsbyrå.. :P


PersonaTT

 


~


i jagpoesi
är jag jag eller jag är du
eller annan

i dupoesi
är du du eller du är jag
eller annan

i annan poesi
är varken du eller jag
jag eller du

eller vi

de tro vi vara de
vilken tur

tänk vad enkelt
att se

vi är de

så varför tro
nåt annat

~

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-31 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri