Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...som egentligen är en isbjörn


Teddyhunden Fido





Jag är vuxen nu
men ändå är det skönt
när ensamheten faller på
att få krama ett djur,
med teddypäls och knappögon.
Jag kan krama hur hårt jag vill
och gömma mina tårar
mot hans mjuka mage.
Aldrig säger han något,
elakt eller nedvärderande,
han bara finns där,
varm och mjuk,
för att trösta.




Fri vers av Anna H
Läst 356 gånger
Publicerad 2004-05-12 09:31



Bookmark and Share


  camilla2
Igenkänningen är stor och tänk så många tårar vi fällt ensamma. utan tröst alls. Inte ens en Fido. Huvvaligen så sorgligt!
2004-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H