Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. höstmåsten.. :)


Paus


~

surar ruggar
särande

 

stunder med svartdjup

lugnande kylande

stunder ifred

manar sin Giv

grundlagt kaos

stundlagd paus

nere i hålan

vargar ylande

hungrigt äter

strupade rester

stunder med svartdjup

lärande närande

stunder i fred

banar för Liv

 

lurar skugga
tärande

~

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-03 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri