Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. inte skylla på vakarnätter.. :) bah! åter igen men kan bli.. *egen långnäsa* ;P


men tro då för hell

 

 

så vadå

tre misstankar på rad
om samma sak
samma svar

nej

ska jag bara tro på allt utan att ens vara betrodd själv?
vad är det för jäkla psykologi
jo den är vanlig men är du medveten
själv

 

kanske du inte tror på mig för att du inte tror dig själv

 

hur mycket är dina ord värda
håller dom det dom säger

 

det
är psykologi det

 

faller en grundtillit så faller hela rasket

 

 

min tillit byggs i uppåned pyramid

filosofin simpel nästan timid

men den är inte

stupid

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-04 04:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri