Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. bläck.. :) .. och fågel äter bagge. grymt men sant.. och fjäder äter bläck..


Penna

 

~

ögonblick förbi

 

snurrra handlöst
glimta lätt

 

smeka nätt

 

så tveka hudens minne

 

en gång till
en gång till

 

smaka oro buren brisen
minns och minns

 

där nära

 

bråttom resa
virvlad torr

 

i många mil

 

många mil

 


lättare
där snuddar fjäder kind

 

igen

 

och lättare

 

 

 

så segla hav och himmel

 

bärare

 

 

och en gång till
en gång till

 

 

framtid lugn
förvissad

 

rörd så ser

 

landad stor i näste
lärare
där uppe 

 

var mans gåva lämnad här

~

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-04 05:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri