Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som var och blev. Det som är och kommer och det som alltid varit, säg mig vad är det?

 

 

Vet någon vem Du är

vet någon varför Du är här

 

Säg mig vet du vem De är

vet du Varför De är här

 

Förr så bodde jag uti sjöbos kanter

jag levde där en gång

men nu, bosatt i längtan

furubodas skogar

där sitter jag i tystnad och lyssnar

till fågelsång

 

Det som Var fanns aldrig. . .

 

Det som Blev. . .

blev alltför verkligt

 

Det som Är kan aldrig mätas. . .

Det som en gång Kommer bli

kommer vi aldrig minnas

 Men De vi är, de vi alltid varit

det kommer att vara, för evigt. . .




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 343 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-04 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*