Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Otillräcklig---


Otillräcklig

 

Att veta vad man står för, veta vilka värderingar man har, är en viktig del av sig själv. Då man verkligen kan vara sig själv.

Bjuda på det som är en själv, kunna vara avslappnad och oförställd. Veta att de man omger sig med är kvar just för att de gillar det sällskap man har att erbjuda och inte för något annat.

När det är gott men inte nog, är värre. Att vara någon som duger men inte är tillräcklig är ett läge man inte borde tillåta sig att hamna i. Ett destruktivt och negativt tillstånd, där man ständigt ifrågasätter sig själv som person. Fast man vet att det inte är sig själv eller den andra personen det är fel på, det är helt enkelt bara två människor som inte kan ge eller ta det som bjuds. Det fattas något mellan.

Då är det bra att göra ett val .

Man kan välja att göra slut på det genom att välja att inte träffas mer.

Eller att dra ut på valet, för att man inte helt vill lämna känslan den andra personen ger när man väl möts. Låta njutningen av de möten som blir av stanna kvar. Tillsammans med känslan av otillräcklighet efteråt. Mellan gångerna man träffas, vänta på nästa.

Frågan är hur länge, hur djupt man vill sjunka. Några dagar senare kanske man inte är den man trodde...

,




Övriga genrer av nina DeBono
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-05 23:24



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Bokmärks... :)
kb
2008-09-06

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Så visa ord, och man känner igen sig, mycket..
Behövde läsa detta nu.. Tack!!!
applåder..
kb
2008-09-06

  Anders P VIP
Jag är människa, intet mänskligt är mig främmande. (Terentius) ...
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

nina DeBono
nina DeBono