Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


Lev

Problem va’ fan är det för nåt
Stoppa dom i en gammal säck
Varför se saker och ting i grått
Varför gå omkring och vara knäckt
Jag vägrar helt att gräva ner mig
Raring, då kan jag ju inte se dig
Lyckan är motorn i min kropp
Vem fan vill gå balansgång mellan oro och hopp

På min himmel finns det inga moln
Jag vägrar helt att hänga läpp
Visst får jag höra att jag får ett fån
Men du, jag har klara begrepp
Jag vägrar helt att gräva ner mig
Raring, då kan jag ju inte se dig
Varför göra livet till en flopp
Varför gräva ner sig när man kan klättra opp

Varför vara under isen
Man, va fan är fyrtioårskrisen
Kvinna, varför stå mellan näven och spisen
Nej lev (Lev, lev, lev, lev)
Lev (Lev, lev, lev, lev) Lev nu!

Svarta tankar är ingenting för mig
Oro är en black om foten
Så här är ett gott råd från mig till dig
Ta med dig säcken och släng den på skroten
Ja, jag vägrar helt att gräva ner mig
Raring, då kan jag ju inte se dig 
Lyckan är motorn i min kropp
Jag vill leva och dö med flaggan i topp
Ja, varför göra livet till en flopp
Varför gräva ner sig när man kan klättra opp




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-06 15:14



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Just så, säg ja till glädjen det är min melodi. Man mår så helt mycket bättre då!!
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP