Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns hopp i framtiden och oro förstås.


Abstrakt

Ser skiftningar..nyanser, spegelvända.
reflektioner från en annan sida
stannar upp och ser tillbaka

många ting lider mot sitt slut
nya tider tar form...återigen
nalkas morgondagen sakta
till slut...och äntligen

Allt är statt i förändring
jag ser fram emot det
och fruktar det samtidigt





Fri vers av ~Leonardo~
Läst 425 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-09-07 10:33



Bookmark and Share


  miss angelique
Fint skrivet. Fruktan, för man vet inte vad som väntar, men samtidigt förväntan. Kan ju bli jättebra..
2008-09-20

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Du är väldigt närvarande
2008-09-11

    sunnanvind
Du skriver in i mig här! Så precis så kan det kännas..'Bokmärker*
2008-09-09

  Fånga dagen
Man vet ju ingenting om morgondagen
fint skrivet iaf:)
¨
Anna-Karin
2008-09-07

  Bjarne Nordbö
Ler igenkännande åt dina ord, snyggt.
2008-09-07

  Sladjana Zubcevic
"Allt är statt i förändring
jag ser fram emot det
och fruktar den samtidigt"
Underbart skrivet!
2008-09-07

    ej medlem längre
En dikt som jag stannar upp vid och läser om... den sklidrar hur det är att leva på ett reflekterande sätt. Både fruka och lockas av framtiden.. känns igen. Rädslan för att fastna i gamla hjulspår och samtidigt en oro för alla snabba förändringar..
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~