Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

. . .

 

Det enda jag vet är att jag får stå för konsekvenserna av det jag gör

 

En bra början

 

Kanske är det därför jag ibland gör saker så fort att det inte ska hinna bli några

 

Eller så långsamt att det aldrig blir något

 

,




Övriga genrer av nina DeBono
Läst 394 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-07 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nina DeBono
nina DeBono