Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mållös

med dig räcker orden ibland inte till,
fast oftast är de helt överflödiga...




Fri vers av Smurfer
Läst 437 gånger
Publicerad 2005-07-26 18:53



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Stämmer väldigt bra denna !
2005-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Smurfer