Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fracken

kan jag så kan du
sa domherren dystert

i samförstånd sydde de
långsamt sin frack

trådarna yrde i vinden
den kvällen

när fracken var färdig
och brevet kom fram

domen föll inte alls
utan sprang så lätt

bort till hörnskåpets
famn

domdamer, domherrar
dansade ystert på botten
av skuggan där glädjen nu bor




Fri vers av näsan
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-08 20:40



Bookmark and Share


  calidris
Vacker!
2012-01-19

  paradiseisnowhere
"trådarna yrde i vinden
den kvällen"

Det var väldigt fint skrivit.
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

näsan
näsan