Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saker man minns


Spår av minnen

Det som tidvattnet ej förmått sudda ut,
(fotspår i sanden)
lever högst påtagligt kvar...
i minnet




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 367 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-09 13:01



Bookmark and Share


  Diffusiaria
ah...snyggt.
2008-09-25

  Eva Enjebo/Drugge VIP
O ja, alltför smärtsamt ibland
2008-09-11

    ej medlem längre
Intressant hur tiden inte alls suddar bort vissa minnen... inte ens riktigt gamla minnen. Utan de "lever påtagligt kvar" i minnet. Och inte alltid de minnen man VILL ha kvar..
Din dikt fick läsaren att fundera över minnen
2008-09-09

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2008-09-09

    sunnanvind
Minnen kan vara så verkliga..frivilligt eller ej...
Vissa minnen mår man så gott av att kunna *smaka på* i efterhand..andra minnen önskar man sköljts bort av tidvattnet...
Bra skrivet!
2008-09-09
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~