Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara trams och slikt

När Livet känns för lessamt
på grund av vissa ting
då är det skönt att dikta
om vad det än må va

ja vad det är kan kvitta
när allting kommer kring
för det är själva flykten
som känns så jävla bra

om än man bara skriver
vad som kan falla på
om hjärtats värsta bävan
om själens hulk och gråt

om än man bara skriver
om pulsarna som slå
om köttets heta lustar
om hur man är så kåt

om än man bara skriver
en massa fnosk och nys
och ingen männska fattar
skit samma för man vet

det måste ut ur kroppen
och läsarns beska fnys
det får man ignorera
man är väl en poet



















Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 403 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-09-11 16:06



Bookmark and Share


  Thommy
Tyckte om sista meningen, den satt verkligen udda bra där.
2008-09-24

    Maria Malm
Japp. Texterna kräver att få bli skrivna.
2008-09-16

  desperado
Det var en tjusig soppa du kokade på den spiken! kram på sig poeten.
2008-09-14

  papessa
tack för skrivarglädje och för att det finns sådana som du...
2008-09-12

  RogerIvan
Sinnet vill in där ibland, i sin egentillverkade önskeverklighet.
Så himla skönt och ofarligt att vara där ibland.
När man sen som du kan få ner känslorna på pränt så vi andra kan få känna känslan så är vi mkt tacksamma att du delar med dig. Tack snälla:)
2008-09-11

    ej medlem längre
En musikant kan inte sluta spela lika lite som en poet att skriva...och att skriva en jättefin dikt om det...ja, det ska man vara Bodil att lyckas med!! Applåderar!!
2008-09-11

  aol
gillas öppna bröstet bara oc hsamla dina tankar som här
så fin trösterik poesi
2008-09-11

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Haha, här fnyses ingenting
så det så.
Och jag håller med dig till
200 %
2008-09-11

  Anders P VIP
mera sånt här på sidan. tack för den
2008-09-11

  © anakreon VIP
Att du skulle få fnys?!
De e ju bara nys!
Calle
2008-09-11

  Havsbris
YES!!

Du fattar, du är en
av dem som kan och vet
mer och bättre ;o)

Ja, så är det att skriva
poesi, handlar om det
du känner, hur du känner,
INTE om vad de andra tycker
eller inte!!

Du kan välja, du bestämmer,
bara du, INTE någon!!
Du är fri när du är sann med dig
själv, när du känner och vet
vad din själ och hjärtat ligger,
var du har dem!!!

Bravo, rörande ;o)
2008-09-11

  Maria Zena Viklund
ler ja man är välan poet! fint kompat!!
2008-09-11

  Yvonne
Det spelar ingen roll vad du skriver, för på något märkligt sätt blir det underhållande läsning i alla fall. Kul och ovanligt rimmad dikt med ett ord på varje vers; "nys-fnys, fjant-sant". Mästerligt.
2008-09-11

  coffe
underbara tankar och tacksamhet till poesin..c
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg