Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På andra sidan

 

mellan dig och mig finns en annan
ett kläm

och jag smeker förstånd medhårs
jag vältar fram i förnuft

när jag talar om ord
som kombinationer av tycke

slår du samman min takt
till mitt hjärtas rytm säger du

 

idiot

 




Fri vers av Laijza
Läst 434 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-12 22:30



Bookmark and Share


  aftermath
finns inget att invända mot här
språkdräkt, upplägg
allt genomtänkt
sista ordet - kryddar upp anrättningen!
2008-09-13

  Bjarne Nordbö
Perfekt att gå och lägga sig till. God natt ;)
2008-09-13

  Sanningsägaren VIP
ah... jag gör min egen tolkning av denna
gillar tonen i den
hårt
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang