Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min egen kråka gör så.. släpper greppet och litar till balansen.


Kråkmakt

 

 

Kraxandet hördes dovt där inne. Där hon just kom från.

"Här, ta den! Jag vill inte mer... för nu är det min tur att fånga fjärilar."

.. och natt blev morgon blev dag blev kväll... och åter en natt låg på lur.

Där, där kom den fladdrande. Svagt upplyst som förvillande skimmer på stammarna. På klockslaget som väntat.

 

Försiktigt blåste hon ut ljuset.

Mörker är allt bra skönt ändå, tänkte hon.

~




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-14 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri