Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU finns, men när ska jag träffa dej?

Långt hår som böljar i vinden när du
cyklar fort nerför backen

Dina röda läppar som ler mot mej
och pirret i min magen

Dina armar som håller om mej
och din röst som smeker mej

En längtan att få vara kär igen
har jag

Jag vill leva i passionen och lidelsen
vara påverkad varje vaken sekund

Då mår jag som bäst!





Fri vers av mjuk
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-17 20:03



Bookmark and Share


  Anna Liljestrand
Visst är det väl så,, när inget annat finns bara De 2.. bra!!
2008-12-01

  Trädflickan
Fint skrivet om längtan efter passion.
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk