Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. ibland är drömmar så krassa.. :)


Om igen fatta noll

 

~

..men jag sa ju det!

Ja då ja, som om jag minns. Men nu, vart har du varit?

Jäkla upprepningar! Ska det inte räcka med en gång? 

Ok jag såg din dödsannons idag, därför jag undrade..
skulle vara intressant att höra bara.

Kan vi ta det nästa gång?

~

 

/och jag visste inte vart jag var när jag vaknade.. ^^




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-18 06:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri