Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I underton


Det

ur funktion slängs i


underton det jag inte behöver slängs

bort

ur vägen

ur

mitt

liv



vi

måste hålla måste orka måste leva måste

kämpa måste hålla våra masker måste

leva efter hoppet



vi

får inte gå i bitar får inte

slitas upp från det som var vi och det som vi trott och det som vi levt



för vi

går bak i tiden så som

solen går i öst



vi

får inte

sluta där i väst

får inte

krossas ur funktion



vi

får

inte

slängas bort




i underton




Fri vers av Falk.
Läst 269 gånger
Publicerad 2008-09-18 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Falk.
Falk.