Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..gräddfilens förlust;  Tjöta om tårta.. Ja tack, jag kommer om det är möjligt :)


Grädda'n på bägge sidan

 

men vän da'

är e int' bra?

nah

vända pannkaka

dah!

vän fann kaka, smaka'

smaka'nt vän

 

nä int' än

 

int' bra

int' vän da'

 

men blé sän

 

"Har du grädde och jordgubbar?"

~




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 184 gånger
Publicerad 2008-09-19 06:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri