Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vådan av..


krackelerat sömnmönster

 

~

p  a  n  i  k

 

 

vad göra

känner inte igen

 

 

jag sover

~

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 193 gånger
Publicerad 2008-09-19 06:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri