Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man är vuxen

Koncentration är svårt att hålla
för man vet aldrig
när den slås sönder,

när någon annan äter
av ens psykiska utrymme.

När man är vuxen och slipper
alkoholen, vill man inte
hamna bland den igen.

Det traditionella som "bara"
är en fasad skyr man ,
och man vill alltid göra på sitt'
eget sätt, för att känna att
det finns en ärlig känsla bakom

Missbrukare är de största
egoister som finns!!




Fri vers av mjuk
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-19 21:27



Bookmark and Share


  Trädflickan
Jag håller med dig. Missbrukare är egoister.
2008-09-20

    blablablalala
alla är vi missbrukare av något
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk