Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. ännu..


Ja, vi åker

 

~

offer hänger ut huvuden längs vägen
prickskyttar slår tärning om vem

drinkar klinga
is och citron vännen?

 

tvättlinas nypor gungar njuting
ur fönster

 

långt ifrån laddas hannen
immans utfall

 

bevisar inget


som närmast mig
är du då
när jag ombeds tystna

 

lyssna


Vår sång

 

när sista ackordet tonar ut
före fall

 


ridå

 

 

och tyst


 

 

 

gråter du nu?

gör du?

~

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-21 03:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri